Bio

Hola, sóc l'Elena Pez, dissenyadora gràfica i il·lustradora amb un llarg recorregut profesional. He treballat a editorials com a Barcanova i a publicitat i maquetació a revistes del grup RBA. En l'actualitat treballo com a freelance per a editorials infantils i juvenils. He publicat alguns llibres d'ArtTerapia amb l'editorial Hachette com són: Art Dèco, Ethnique, Mytologies, Le Cirque y el póster XXL de Gaudí. Altres llibres amb les meves il·lustracions: Enfants Zen, parents Zen. La gymnastique des animaux.
També desde el 2018 ofereixo els mes cursos de creativitat per a nens/nenes i joves, a la secció de Tallers podreu saber més.
....................................................................................................................................................................................................................................................
Hola, soy Elena Pez , diseñadora gráfica e ilustradora con un largo recorrido profesional. He trabajado en editoriales como Barcanova y en publicidad y maquetación en revistas del grupo RBA. En la actualidad trabajo como freelance para editoriales infantiles y juveniles. He publicado varios libros de ArteTerapia con la editorial Hachette como: Art-Dèco, Ethnique, Mytologies, Le Cirque y el póster XXL de Gaudí. Otros libros con mis ilustraciones: Enfants Zen, parents Zen. La gymnastique des animaux.
También desde el 2018 ofrezco mis cursos de creatividad para niños/as y jóvenes, en la secció de Tallers podreis saber más.

Cualquier sugerencia aquí tienes mi mail: hola@elenapez.es
También me puedes encontrar en:
Facebook
Linkedin
Twitter